top of page

stoer nieuwbouwappartement

Plots stond er een man in de winkel met de plannen van zijn appartement. "Ik hou van jouw stijl van werken en zou graag hebben dat jij mijn nieuwbouwappartement inricht", zei hij. Het enige wat ik zeker wist was de datum waarop hij zou verhuizen en dat hij enkel zijn kleding mee zou meenemen. 

Ik kreeg volledig carte blanche: van maatkasten tot bestek. Belangrijk... het totaalplaatje moest kloppen. Wat een uitdaging! Met een vooraf afgesproken budget gingen we aan de slag.

 

De eetkamer bleek niet zo heel breed te zijn. Daarom werd er een tafel met bank op maat gemaakt om plaats te besparen. Het onderstel werd getekend en ging naar de lasser. Vervolgens gingen tafel en bank naar de schrijnwerker. Het hout werd gekozen en behandeld en zo creëerden we een tafel perfect op maat van de ruimte.

 

De woonkamer werd sober maar toch warm ingericht. Het gebruik van zachte texturen en donkere kleuren zorgt voor een mooi contrast. Stoere materialen zoals smeedijzer, marmer en leder in combinatie met velvet donkere gordijnen en een groot tapijt maken een mooi geheel van de woonkamer en het salon.

Als er nu één kamer mannelijkheid mocht uitstralen, dan was het vast en zeker de slaapkamer. De muren en maatkasten werden donker van kleur. De lakens, plaids en kussens gaven dan weer die extra zachte toets. Fijn om te verhuizen wanneer zelfs je lakens gewassen en gestreken op je bed liggen! Van a tot z was er beloofd!

Ben je benieuwd naar de reactie van Marc? Lees hier zijn review!

datum. 2020

plaats. Geel

werkzaamheden. schilderwerken, maatwerk, raamdecoratie, verlichting, tapijt, decoratie

bottom of page