top of page

reviews

158693009_449832223129396_55595688811367

Kelly en Marvin

Na jarenlang fantaseren over een nieuw inrichting voor onze woonkamer, waagden we de stap. Onze wens was een prachtig interieur, eentje zoals in de boekjes. Maar hoe begin je daar nu aan? Via via kwamen we terecht bij Klaartje van 't Kleyne Huis. Wat een vriendelijke dame! Ze was heel geduldig en hield rekening met onze wensen. Dit resulteerde in een zeer fijne samenwerking!

 

Het meest opvallende item in ons nieuwe interieur is zeker en vast de salontafel. Een model dat we nooit zelf zouden kiezen. Iedereen die hier op bezoek komt, vindt ze geweldig! En wij zijn er ook helemaal weg van! Eindelijk hebben we een woonkamer die in de boekjes kan. We zijn er ontzettend blij mee!

Ben je benieuwd naar dit interieur? Ontdek het hier.

13.jpg

Katrien

Ik reed regelmatig voorbij de winkel in de Stationsstraat. Omdat ik benieuwd was naar meer, besloot ik om 't Kleyne Huis te volgen op sociale media. De stijl sprak mij enorm aan dus nam ik contact op. Het klikte meteen.

 

Ik droomde van gordijnen tot aan het plafond, maar omdat er rolkasten aanwezig waren dacht ik dat dat geen optie was. Klaartje zorgde ervoor dat de gordijnen mooi in het geheel opgenomen werden. De eyecatchers in ons interieur zijn zonder twijfel de op maat gemaakte tafel en het salon. De ideale plekjes om gezellig te vertoeven met het gezin. Dankjewel!

Ben je benieuwd naar dit interieur? Ontdek het hier.

tKleyneHuis_projectswebsite_small-17.jpg

Marc

Ik ben een alleenstaande man met een drukke job. Bovendien wachtte ik vol spanning op de oplevering van mijn appartement. Plots sloeg ik in paniek. Wat moest ik doen met de inrichting? Ik bezocht een paar meubelwinkels en zag veel mooie dingen, maar wat past bij wat?

Op een dag wandelde ik door de Stationsstraat in Geel. Ik passeerde 't Kleyne Huis. Zou dit de oplossing zijn? Ik surfte naar de website en maakte een afspraak. Na het eerste gesprek met Klaartje was mijn paniek weg. Ik voelde dat het goed zou komen. Ze zou mijn volledige appartement inrichten. Ik gaf haar het voorziene budget en voor de rest kreeg ze carte blanche.

In juli volgde de oplevering van mijn appartement. Intussen waren de schilderwerken uitgevoerd op basis van het kleuradvies van Klaartje. Enkele dagen later was de schrijnwerker druk in de weer met de maatkasten. De kamers kregen stilaan vorm en mijn appartement begon een thuis te worden. Klaartje dacht aan alles: van lakens, tot handdoeken en planten.

 

Eén echte eyecatcher is er niet. Het hele appartement is een schot in de roos. In elke ruimte vind je maatwerk terug! Wil je je interieur veranderen? Ga naar 't Kleyne Huis, beschrijf summier wat je wil en laat Klaartje haar werk doen!

Ben je benieuwd naar dit interieur? Ontdek het hier.

ENKELE PROJECTEN

bottom of page